Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Georgiana Mihailovici Fundatia Cuvantul Intrupat

95.5% Complete
1,910 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună,

Eu sunt Georgiana Mihailovici și anul acesta am acceptat provocarea Fundației Comunitare Galați de a petrece cea mai frumoasă zi de naștere alături de Centrul Comunitar „La Vale”!

Iar pentru că cele mai reușite aniversări sunt despre oameni dragi aproape, amintiri frumoase, dar mai ales despre zâmbete și fapte bune vă rog pe toți să dăruiți, în loc de flori, cadouri, chiar și tort, o experiență specială unor copii vulnerabili, prin susținerea lor la Tabăra de vară.

De ce alături de Fundația Cuvântul Întrupat?

Pentru că zilnic susțin 45 de copii cu vârste între 6 şi 16 ani, din zona Valea oraşului Galați, cartier cu numeroase familii afectate de instabilitate, abuzuri, șomaj, acces limitat la resurse, slabă valorizare a educaţiei. Aici, copiii primesc sprijin la teme și masă de prânz, se spală, se joacă, învaţă să folosească calculatorul, să îngrijească grădina de flori şi legume. 

Mai mult, ei contribuie la dezvoltarea abilităților părinților, de creștere și educare a propriilor copii, sprijină zilnic 15 copii din comuna Tudor Vladimirescu să continue școala și oferă experiența unei tabere la munte pentru 35-40 de copii în fiecare vară.

Tabăra pe care o pregătesc ei, cei de la Fundația Cuvântul Întrupat, nu este neapărat un premiu pentru rezultate excepționale la școală ci, mai degrabă, un prilej oferit copiilor vulnerabili de a înțelege că viața poate să fie și altfel, diferită de sărăcie, de lipsuri sau violențe. Este o ocazie în viețile lor de a descoperi că un viitor (și un prezent!) diferit este posibil. Aici fac drumeții pe munte sau la cascadă, se joacă, desenează. Descoperă, de asemenea, bucurii noi și necunoscute până acum: ce înseamnă să te poți juca în siguranță și liniște, să ai parte de hrană de trei ori pe zi, ori să ai inima senină ca un cer de vară.

Vă invit să susțineți un copil (sau mai mulți!) dintre cei 35 care sperăm să meargă pentru șapte zile în Munții Vrancei, la Lepșa, în perioada 13-19 august. Copiii sunt sprijiniți zilnic prin proiectele fundației ca să continue școala și să aibă o îngrijire mai bună.

Costul pentru participarea unui copil în tabără este de 650 de lei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundaţia Cuvântul Întrupat a fost înfiinţată în 2001 în Galați, de către un grup de voluntari români şi străini, şi sprijină persoanele aflate în nevoie, indiferent de rasă, etnie, gen sau convingeri religioase ori politice, cu prioritate copii din familii afectate de sărăcie și marginalizare.

Din 2001, în fiecare vară, Fundaţia Cuvântul Întrupat organizează tabăra pentru copiii vulnerabili susținuți prin proiectele sale din Galați și din comuna Tudor Vladimirescu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

17 Donații

09 Jul 2018

Tzecr&Şanii

300 RON
:)
08 Jul 2018
Pentru Geo si copiii Centrului La Vale!
08 Jul 2018
<3
07 Jul 2018

Anonymous

320 RON
Mă rog ca Dumnezeu să manifeste în viața voastră(a tuturor celor care sunteți implicați în slujirea copilașilor ăstora) binecuvântări însutite! El să vă ajute să continuați în lucrul ăsta bun!
07 Jul 2018

Geani

100 RON
:*
06 Jul 2018

Anonymous

30 RON
La multi ani cu sanatate si multe bucurii
06 Jul 2018

Anonymous

100 RON
La multi aaaniii!
06 Jul 2018

Anonymous

30 RON
06 Jul 2018
La mulți ani, Gogo! Sper să ai o zi de naștere așa cum ți-ai dorit! Te iubim!
05 Jul 2018

Adrian

75 RON
La multi ani, Georgiana si drum bun si vacanta placuta tinerilor din Valea orasului!
02 Jul 2018
La multi ani! Te iubesc
02 Jul 2018

Anonymous

30 RON
02 Jul 2018

Irina

75 RON
La multi ani, gogo! La multi ani, suflet frumos! Sa zambesti mereu!!❤️
02 Jul 2018

Anonymous

20 RON
La mulţi aaani!
01 Jul 2018
La mulţi ani, Geo! Să ai parte de multe clipe frumoase, nu doar de ziua ta, şi să îţi încarci bateriile pentru a avea şi mai departe energie pentru a face lucruri deosebite :*
01 Jul 2018

Anonymous

75 RON
30 Jun 2018
Georgiana Mihailovici : Fundatia Cuvantul Intrupat
Cel mai frumos cadou de ziua mea