Tabere pentru copiii vulnerabili din Galati ~ 2018

Din 2001, în fiecare vară, Fundaţia Cuvântul Întrupat organizează tabăra pentru copiii vulnerabili susținuți prin proiectele sale din Galați și din comuna Tudor Vladimirescu.

În toți acești ani, am înțeles importanța deosebită a taberei pentru copii. Unii dintre ei nu au acasă suficientă hrană sau sunt afectați de abuzul de alcool al părinților, alții sunt adesea victime ale violenței fizice sau verbale, ori muncesc împreună cu părinții, strângând bidoane de plastic din tomberoanele orașului pentru ca familia lor să poată avea mâncare la cină.

De aceea, pentru cei mai mulți copii, tabăra este o săptămână de copilărie normală, cu bucurii pe care orice copil ar trebui să le aibă, fără griji și fără poveri.  

În cele şapte zile în Vrancea copiii se joacă, desenează, fac plimbări cu bicicleta sau călare pe cai, trag cu arcul, merg în drumeţii la cascadă şi în munţii din împrejurimi, descoperă poveștile copilăriei prin lectură. Una dintre activităţile favorite rămâne săritura pe trambulină.

Tot aici, copiii își dezvoltă deprinderile: învaţă să se comporte la masă, să se spele pe dinţi şi să facă duş, să facă patul, să aibă grijă de lucrurile personale.

În vara lui 2918 vor participa 40 de copii (6-16 ani) sprijiniţi prin proiectele fundaţiei. Tabăra va avea loc în satul Lepșa, în perioada 13-19 august.

Costul aferent participării unui copil este de 600 de lei şi include transportul, cazarea, masa, materialele educative, mici premii la final, personal specializat pe toată durata taberei.

Fiecare donație de 100 lei acoperă costul integral al unei zile de tabără pentru un copil care așteaptă cu nerăbdare să mergă în Vrancea.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

38

Suma:

4,095 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Tabere pentru copiii vulnerabili din Galati ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

4,095 RON

Suma:

2

Galantomi:
38 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Bună, Eu sunt Georgiana Mihailovici și anul acesta am acceptat provocarea Fundației Comunitare Galați de a petrece cea mai frumoasă zi de naște

2,000 RON Target
1,910 RON Suma
17 Donatii
95.5% Complete

Îmi donez ziua de naştere pentru copiii vulnerabili

Bună! Eu sunt Ana şi ăsta este primul an în care ştiu ce aş vrea de ziua mea! Dar nu e genul ăla de dorinţă pe care ţi-o spui suflând

2,000 RON Target
2,185 RON Suma
21 Donatii
100% Complete